Demon skihandschoenen heren

Demon skihandschoenen heren

Demon skihandschoenen heren (0 gevonden)

Demon Flexmeter Double Sided Wristguard Gloves

Flexmeter snowboard-beschermende handschoenen zijn ontworpen door artsen, ingenieurs en traumaspecialisten. De Flexmeter beschermende snowboardhandschoen heeft dorsale bescherming die op de achterkant van de pols wordt gedragen en die de aanvankelijke impactbelasting op de onderarm verspreidt door de energie over te brengen. Je kunt het vergelijken met een schok van een auto. Als je een hobbel raakt, wordt de kracht door de schokken opgevangen. De Flexmeter beschermende snowboardhandschoen is op dezelfde manier ontworpen, aangezien je pols wordt geraakt, werken de plastic schilden en riemen als een schok om de impact en energie te absorberen. De beschermende handschoenen zijn ontworpen om de anatomische vorm van de pols te respecteren en de vorm en omtrek te volgen. Flexmeter maakt normale mobiliteit van de pols mogelijk voor gebruiksgemak, in tegenstelling tot de bescherming die gewoonlijk wordt gebruikt. Het probleem met de meeste polsbeschermers is dat ze te stijf en te kort zijn, ze beschermen de polsen niet volledig. Als je op je polsen valt, is het meestal een harde landing op de hiel van de hand. De pols gaat in hyperextensie en compressie. Het resultaat is een breuk.Met de Flexmeter-polsbeschermer wordt voorkomen dat de handen en vingers worden gestrekt en dus niet onderhevig zijn aan een omgekeerde extensieblessure.

*** Visueel van de doorbraak van de Flexmeter toont D3O die is opgenomen in de dubbelzijdige polsbeschermers, maar D3O is niet inbegrepen in de polsbeschermingshandschoenen.

Wetenschappelijk onderzoek naar de polsbescherming / -bescherming van de Flexmeter:

Wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van de Flexmeter beschermende snowboardhandschoen aangetoond bij het verminderen van het risico op blessures. Polsbreuken zijn met 67% afgenomen bij een groep atleten die de Flexmeter snowboard polsbeschermers dragen, vergeleken met een groep die geen bescherming draagt.

Flexmeter Double Protection Snowboard Handschoenen Kenmerken:
Inzetstuk: dun Hydrotex-membraan, licht en resistent, garandeert zweetafvoer en totale ondoordringbaarheid
Isolatie: 100% vezelvulling
Buitenkant: 70% polyurethaan, 30% polyethyleen
Palm: synthetische versteviging
AIR FLOW SYSTEM: ventilatie om vocht te elimineren
Spalken: een dorsale en een palmthermoplastische spalk in Hytrel (Du PONT). Perfecte stabiliteit bij elke temperatuur (-40 ° C tot + 40 ° C)
Progressief scharnier
Verstelbare polsslede met automatische stopgesp
Veiligheidskoord en verstelbaar manchetkoord

Wat is het verschil tussen de polsbeschermers met dubbele bescherming en enkele bescherming?
Zowel de enkele als de dubbele Flexmeter beschermende snowboardhandschoenen en de snowboardpolsbeschermers zijn zonder twijfel de beste die verkrijgbaar zijn. Beide stijlen, of het nu gaat om snowboardhandschoenen of polsbeschermers met riempjes, bieden dezelfde gepatenteerde Flexmeter-beschermingstechnologie, waardoor je pols en arm alleen in een veilige mate kunnen buigen.De enkele bescherming wordt aanbevolen voor meer ervaren snowboarders omdat deze bescherming biedt zonder de beweging van de arm en hand te beperken. De enkele bescherming wordt geleverd in zowel snowboardhandschoenen als polsbeschermers.

De dubbele bescherming wordt aanbevolen als u de behoefte voelt aan de extra harde padding op de handpalmen om uzelf mee te stoppen. Het is er voor extra veiligheid en dient als kussen, waarbij de dorsale beschermers functioneren om de kracht van de impact weg van het gewricht naar de onderarm te verdelen waar er meer ondersteuning is voor dergelijke impacts.

Werken polsbeschermers echt?
Normale snowboard-polsbeschermers zijn ontworpen om een ​​kleine val te weerstaan, Flexmeter snowboardhandschoenen en snowboard-polsbeschermers zijn ontworpen voor ernstigere schokken. Het ontwerp van een normaal snowboard-polsbeschermer veroorzaakt vaak een breuk hoger op de arm, terwijl de langere dorsale bescherming voorkomt dat de kracht van een impact culmineert op een centrale plek in de onderarm, waardoor de kracht van de impact verder op de arm wordt gedrukt om ernstige letsel.